Βαρελτζίδου Μαρία

Μαρία Βαρελτζίδου

Το πάθος μου για την παροχή υπηρεσιών, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση project, καθώς και έντονη θέληση μου μου για την δημιουργία άρτια οργανωμένων εταιρικών και προσωπικών εκδηλώσεων, με οδήγησαν το 2012 να ιδρύσω την εταιρία Paul&Kitika, με μοναδικό σκοπό την οργάνωση και πραγματοποίηση ιδιαίτερων, εκλεπτυσμένων event σε όλη την Ελλάδα. Η έμφαση που δίνω στην ιδιαιτερότητα κάθε εορταστικού γεγονότος και τις ξεχωριστές επιθυμίες κάθε πελάτη, σύντομα εκτόξευσαν την Paul&Kitika στην εκτίμηση των πελατών μας.

Η φράση που συνήθως λέω στους ανθρώπους δίπλα μου, αντικατοπτρίζει και την στάση μου απέναντι στη ζωή: « Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όσο υπάρχει φαντασία και όρεξη για δουλειά.»

Η Paul & Kitika

Η εταιρεία Paul & Kitika ιδρύθηκε με γνώμονα τη δημιουργία στιγμών. Τις στιγμές εκείνες, που θα κάνουν τα ευτυχέστερα γεγονότα της ζωής σας, μοναδικά! Είτε πρόκειται για την ιδιαίτερη ημέρα του γάμου σας, είτε για την βάπτιση του μικρού ή της μικρής σας, είτε για ένα ξέφρενο, διασκεδαστικό παιδικό party, εμπιστευτείτε την Paul & Kitika. Οι μοναδικές αυτές στιγμές, θα μείνουν αλησμόνητες σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Μέσα από ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών, διασφαλίζουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα, αντικατοπτρίζει τις ονειρικές στιγμές που φαντάζεστε για εκείνη την ημέρα. Η συνάρτηση του δικού σας, προσωπικού γούστου, σε συνδυασμό με τις δικές μας αισθητικές παρεμβάσεις, θα επιβεβαιώσουν την αρτιότητα της στιγμής.

Ο επιλεγμένος χώρος όπου θα λάβει χώρα το γεγονός, η εποχή και πλήθος άλλων παραμέτρων, μας εμπνέουν να δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, μοναδική για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Δέσμευση μας είναι η εμπνευσμένη ιδέα, ο λεπτομερής σχεδιασμός και η άρτια ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Η συνέπεια μας, η εμπειρία μας και ο σεβασμός στις απαιτήσεις σας, σας απαλλάσσουν από το άγχος και την ταλαιπωρία εκείνης της ημέρας.

Νοιαζόμαστε για εσάς

Η ανοδική φήμη που έχουμε αναπτύξει, καθώς και η ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ικανότητά μας, της κατανόησης των ανθρώπινων αναγκών, έχουν φέρει τους πελάτες μας πίσω ξανά και ξανά. Στην Paul & Kitika, νοιαζόμαστε για εσάς. Νοιαζόμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς μια αυθεντική, ξεχωριστή, ιδιαίτερη στιγμή. Νοιαζόμαστε να κάνουμε τις μοναδικές σας στιγμές, αναλλοίωτες στο χρόνο.