Σχετικά με εμάς

Μαρία Βαρελτζίδου

H αγαπη μου για την παροχή υπηρεσιών, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση άρτια οργανωμένων εταιρικών και προσωπικών εκδηλώσεων, με οδήγησαν το 2012 να ιδρύσω την εταιρία Paul&Kitika, με μοναδικό σκοπό την οργάνωση και πραγματοποίηση  event σε όλη την Ελλάδα. Η έμφαση που δίνω στην ιδιαιτερότητα κάθε εορταστικού γεγονότος και τις ξεχωριστές επιθυμίες κάθε πελάτη, σύντομα μας εκτόξευσαν  στην εκτίμηση των πελατών μας.

Η φράση που συνήθως λέω : « Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όσο υπάρχει φαντασία και όρεξη για δουλειά.»

Η εταιρεία Paul & Kitika ιδρύθηκε με γνώμονα τη δημιουργία στιγμών. Τις στιγμές εκείνες, που θα κάνουν τα ευτυχέστερα γεγονότα της ζωής σας, μοναδικά. Είτε πρόκειται για την ιδιαίτερη ημέρα του γάμου σας, είτε για την βάπτιση του μικρού ή της μικρής σας, είτε για ένα  παιδικό party.

Μέσα από ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών, διασφαλίζουμε  το τελικό αποτέλεσμα συνάρτηση του δικού σας προσωπικού γούστου  σε συνδυασμό με τις δικές μας αισθητικές παρεμβάσεις.

Δέσμευση μας είναι η εμπνευσμένη ιδέα, ο λεπτομερής σχεδιασμός και η άρτια ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Η συνέπεια μας, η εμπειρία μας και ο σεβασμός στις απαιτήσεις σας, σας απαλλάσσουν από το άγχος και την ταλαιπωρία εκείνης της ημέρας.

Η ανοδική φήμη που έχουμε αναπτύξει, καθώς και η ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ικανότητά μας, της κατανόησης των ανθρώπινων αναγκών, έχουν φέρει τους πελάτες μας πίσω ξανά και ξανά

Στην Paul & Kitika, νοιαζόμαστε για εσάς.

Νοιαζόμαστε να δημιουργήσουμε για εσάς μια αυθεντική, ξεχωριστή, ιδιαίτερη στιγμή.

Νοιαζόμαστε να κάνουμε τις μοναδικές σας στιγμές, αναλλοίωτες στο χρόνο.

Σημαντικές σελίδες

Επικοινωνία

Βαρελτζίδου Μαρία

Διεύθυνση: Νικολάου Τσίγκου 9, Αχαρναί

Τηλέφωνα: 6936809317

Συνάντηση μόνο κατόπιν ραντεβού

ever after