Βαρελτζίδου Μαρία

Οργάνωση Βάπτισης

Οργάνωση Βάπτισης

Η Βάπτιση

Η στιγμή της βάπτισης του παιδιού σας, είναι από μόνη της μοναδική. Το νέο του όνομα θα το ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή του. Θέλετε λοιπόν το καινούργιο του αυτό ξεκίνημα να είναι μοναδικό. Γι’ αυτό και η μέρα της βαπτίσεως του μικρού ή της μικρής σας, πρέπει να είναι ιδιαίτερη.

Σαν σε Παραμύθι!

Η Paul & Kitika, κατανοώντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας για εκείνη την ημέρα, φροντίζει, ώστε η επιθυμία σας για μια τέλεια εκδήλωση βάπτισης να γίνει πραγματικότητα. Μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, θα επιμεληθούν και την παραμικρή λεπτομέρεια εκείνης της ημέρας. Θεματικές βαπτίσεις ή απλός εκλεπτυσμένος στολισμός, θα ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία για ιδιαιτερότητα. Ο πλούσιος και λαχταριστός μπουφές, σε συνδυασμό με τις αρμονικά σχεδιασμένες για την ημέρα μπομπονιέρες, θα δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στην όλη εκδήλωση. Τα γευστικά και ποιοτικά κεράσματα, θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Οι μοναδικές, μαγικές εμπνεύσεις της Paul & Kitika, θα σας εντυπωσιάσουν. Οι αρτιότητα στην διοργάνωση και η εμμονή μας στην τελειότητα θα σας καταπλήξουν. Μια βάπτιση βγαλμένη από παραμύθι, μόνο για εσάς και το μικρό αγγελούδι σας. Στιγμές που θα μείνουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.

Διαχρονικές Στιγμές

Εμπιστευτείτε την Paul & Kitika και απαλλαχτείτε από το άγχος και την ταλαιπωρία. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων, το μεράκι στη δουλειά μας και ο σεβασμός στις επιθυμίες σας, καθιστούν την ημέρα εκείνη ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς και τους καλεσμένους σας. Φροντίζουμε, ώστε, το σημαντικότερο γεγονός του παιδιού σας, να σας μείνει αλησμόνητο.