Βαρελτζίδου Μαρία

Previous Next

Στολισμός γάμου

Αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, την ημέρα του γάμου σας θα θέλατε τα πάντα να είναι τέλεια. Τα λουλούδια που θα στολίσουν τον γάμο σας,θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα σε αυτή την υπέροχη στιγμή. Η αγάπη γι´ αυτό που κάνουμε,  οι ξεχωριστές ιδέες, οι λογικές τιμές και ο σεβασμός στον πελάτη μάς έχουν κατατάξει ψηλά στην προτίμησή τους.

 Στολισμοί γάμου, με έμπνευση και δημιουργικότητα. Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας. Κατανοώντας τις ξεχωριστές ανάγκες σας, για τελειότητα και ιδιαιτερότητα, εργαζόμαστε ακούραστα επιλέγοντας προσεχτικά τους συνδυασμούς υλικών, έχοντας ως κύριο στόχο την δημιουργία κάτι μοναδικού.

Ο  συνδυασμός των χρωμάτων, η αρμονικά επιλεγμένη ποιότητα των υφασμάτων, ο κατάλληλος συνδυασμός εντυπωσιακών κεριών, ο ιδιαίτερος ανθοστολισμός του εσωτερικού της εκκλησίας και η πραγματοποίηση εντυπωσιακών δημιουργιών στο εξωτερικό αυτής, προσδίδουν στο γεγονός την αίσθηση του ονείρου.

Οι συνεχείς εκπλήξεις, οι έξυπνες ιδέες και τα ειδικά παρασκευασμένα για τον δικό σας γάμο κεράσματα, είναι το αποκορύφωμα της ιδιαιτερότητας που αναζητείτε. Η Paul & Kitika επιμελείται, ώστε η αρτιότητα και η τελειότητα της ημέρας να κάνουν την στιγμή του γάμου σας, ονειρική! Κι επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, εμπιστευτείτε μας! Ο στολισμός του γάμου σας είναι υπόθεση δική μας.Η πρώτη εικόνα που βλέπουν όλοι φτάνοντας στην εκκλησία είναι ο εξωτερικός χώρος. Ένας χώρος που μπορεί να στολιστεί με πανέμορφες δημιουργίες, αποτελούμενες από λουλούδια, υφάσματα και ποικίλα διακοσμητικών αντικειμένων ( βάζα, κεριά, γυάλες κλπ.) της αρεσκείας σας.Η εποχή, το ύφος του γάμου σας και προσωπικότητα σας μας εμπνέουν. Οι επιθυμίες σας σε συνδυασμό με τις συμβουλές και τις ιδέες μας μπορούν να οδηγήσουν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Εσείς δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε.