Βαρελτζίδου Μαρία

Στολισμός γάμου

Αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, την ημέρα του γάμου σας θα θέλατε τα πάντα να είναι τέλεια. Τα λουλούδια που θα στολίσουν τον γάμο σας,θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα σε αυτή την υπέροχη στιγμή. Η αγάπη γι´ αυτό που κάνουμε, το μεράκι, οι ξεχωριστές ιδέες, οι λογικές τιμές και ο σεβασμός στον πελάτη μάς έχουν κατατάξει ψηλά στην προτίμησή τους.

Εκλεπτυσμένοι στολισμοί γάμου, με έμπνευση και δημιουργικότητα. Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας. Κατανοώντας τις ξεχωριστές ανάγκες σας, για τελειότητα και ιδιαιτερότητα, εργαζόμαστε ακούραστα επιλέγοντας προσεχτικά τους συνδυασμούς υλικών, έχοντας ως κύριο στόχο την δημιουργία κάτι μοναδικού.

Ο ονειρικός συνδυασμός των χρωμάτων, η αρμονικά επιλεγμένη ποιότητα των υφασμάτων, ο κατάλληλος συνδυασμός εντυπωσιακών κεριών, ο ιδιαίτερος ανθοστολισμός του εσωτερικού της εκκλησίας και η πραγματοποίηση εντυπωσιακών δημιουργιών στο εξωτερικό αυτής, προσδίδουν στο γεγονός την αίσθηση του ονείρου.

Οι συνεχείς εκπλήξεις, οι έξυπνες ιδέες και τα ειδικά παρασκευασμένα για τον δικό σας γάμο κεράσματα, είναι το αποκορύφωμα της ιδιαιτερότητας που αναζητείτε. Η Paul & Kitika επιμελείται, ώστε η αρτιότητα και η τελειότητα της ημέρας να κάνουν την στιγμή του γάμου σας, ονειρική! Κι επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, εμπιστευτείτε μας! Ο στολισμός του γάμου σας είναι υπόθεση δική μας.

Εξωτερικός στολισμός γάμου

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Η πρώτη εικόνα που βλέπουν όλοι φτάνοντας στην εκκλησία είναι ο εξωτερικός χώρος. Ένας χώρος που μπορεί να στολιστεί με πανέμορφες δημιουργίες, αποτελούμενες από λουλούδια, υφάσματα και ποικίλα διακοσμητικών αντικειμένων ( βάζα, κεριά, γυάλες κλπ.) της αρεσκείας σας.Η εποχή, το ύφοςτου γάμου σας και προσωπικότητα σας μας εμπνέουν. Οι επιθυμίες σας σε συνδυασμό με τις συμβουλές και τις ιδέες μας μπορούν να οδηγήσουν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Εσείς δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε.

Εσωτερικός στολισμός γάμου

Ο εσωτερικός χώρος της εκκλησίας, στολισμένος με τα κατάλληλα λουλούδια, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για την τέλεση του μυστηρίου. Μια ξεχωριστή διακόσμηση, συνδιασμένη με τον εξωτερικό χώρο και τον στολισμό των λαμπάδων κοσμεί την εκκλησία και ομορφαίνει τον γάμο σας.

Στολισμός κέντρου

Ο στολισμός της δεξίωσης του γάμου σας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Κάθε χώρος - κλειστός ή ανοιχτός - έχει το δικό του στυλ. Εμείς αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση του μέχρι και την τελευταία πινελιά. Ο στολισμός του νυφικού τραπεζιού, των τραπεζιών των καλεσμένων αλλά και όλου του χώρου θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων και θα εντυπωσιάσουν.

Στολισμός αυτοκινήτου

Ξεχωριστές δημιουργίες στολίζουν και το αυτοκίνητο που θα σας οδηγήσει στην καινούρια σας ζωή. Συνθέσεις λουλουδιών, ροδοπέταλα και κορδέλες διακοσμούν εσωτερικά και εξωτερικά το αυτοκίνητο σας.

Νυφική ανθοδέσμη

Η πιο σημαντική ανθοδέσμη που θα σας δώσει ποτέ ο αγαπημένος σας! Μια ανθοδέσμη από λουλούδια της αρεσκείας σας, σε χρώμα, ύφος και στυλ που θα σας ταιριάζει. Στόχος μας να δημιουργήσουμε την πιο ξεχωριστή και ιδανική ανθοδέσμη για κάθε νύφη.